28 Mart 2012 Çarşamba

kuzey güney 29.bölüm özeti ve fragman

bugün sizlere uzun zaman aradan sonra bişeyler karalamaya karar verdim ve sizlere türkçeden almancaya daha sonra azericeye çevrilmiş bir google translate yazısının ne kadar yoldan çıktını ve sapıttıgını göstermek için bir metin hazırladım.metinin orjinal hali gerçekten güzel bir türkçeye sahip olmasına rağmen işler translate dahil olunca gerçekten çileden çıkan bir hal alıyor.inanın bende sizler kadar özgün yazma derdindeyim ama gel görelim translate kendini geliştirene kadar bizde özgün yazıp saçmalamaya devam edecegiz.bu bölümde size kuzey güney 29.bölümünün özetinin orjinali kanal d de bulunan yazının ne kadar sapıttıgını göstermek istedim.buyrun size kanıtı.aşagıdadadır yorum size ait
Sami gizlemek ve kuzey güney 29.bölüm izle
, kesikler peşine düşüyor, esnafı ve mahalle şantaj Bekir'in esnaf yardım çağrısına kayıtsız kalamaz beladan uzak kalmaya karar verdi ki, Mersin'de yaşadı.

Daha kuzey güney 29.bölüm tek parça izle
'i yuvarlak öfke daha fazla Ferhat keskinleştirir, o tehlike kör bir oyun, büyük hesaplaşma içinde sona eriyor.Aile Ferhat Simay gerçek yüzünü görür tarafından dışlanan, Ferhat son koz başka çaresi kalmadığını oynamaya karar verir gerçekleştirdi.

Güney Barış arasındaki soğuk savaş, Sümer Tezkan'ın girişte yeni bir cephe açar. Güney, oyun uyarısı üzerine yerleştirilen Cemre farkına varır.

Tüccarların çağrı, bucak haraç esnaf kayıtsız Bekir kesme peşinde olsa kuzey güney izle
gizler Sami, Mersin'de yaşayan beladan uzak kalmaya karar verdi.

Yvonne düşen Handan tatlı ile Güney acele evlilik tarihinin tanımlanması, ev hayatlarında Sinanerler'i bekliyoruz.

Ali ve kurulan yeni bir iş ile kuzey güney son bölüm izle
'in, daha Güney arasındaki gerginliği artırır. yerli dizi izle
'i en zayıf noktası vurmak istiyor Ferhat Bu arada, geçmişin izlerini güçlü adımlar atıyor. Handan Hanım, gece eğlendirmek için hazırlanan bin bir emek Sinanerler'i, sürpriz kapıda bir kabusa dönüşüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder